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HOTEL, RESTAURANTS & SPA IN ALSACE
 

The Chambard experience at home
By OLIVIER NASTI

A cook and a maître d'hôtel
at Home
 

Gastronomy is shared with the unique experience of "chef at home" at Le Chambard.

To celebrate the love of well-being, to meet with family or friends and to taste the treasures of a country that has so much to offer, the kitchen of chef Olivier Nasti will come to your home to offer you an exceptional meal.

Experience the rare sensation of a two-star inspired, lively and vibrant cuisine, a cuisine with taste and colour, nourished by the best of Alsace. A chef in the kitchen and a maître d'hôtel who orchestrates the service in the dining room. When the magic of Le Chambard invites itself in your home, the party is sure to be a great one.

For this occasion, the chef Olivier Nasti offers you his characteristic menu "l'Histoire" in 5 courses, for lunch or dinner, from 185 € per guest (drinks excluded), for a minimum of 4 people.

On request, our head sommelier Jean-Baptiste Klein, Meilleur Ouvrier de France 2018, will let you discover his more than perfect arrangements, arrangements from here & elsewhere, to sublimate Alsace from one glass to another.

SIGNATURE MENU HISTORY

From 185€ per person

Alsace in a few bites

Goose Foie gras of Alsace "like a snow", Berawecka cream and Tomme des montagnes cheese

The creamy egg following the seasons

The arctic char from our mountains, crayfish, snails and parsil juice

The summer deer, fermented black cherry, kassknepfle like our grandmothers.

Cocoa meringue shell, Guanaja chocolate emulsion, caramel with fleur de sel

The gourmet Alsace

Hopla Truck by Le Chambard
 

LANCEMENT DU HOPLA TRUCK BY LE CHAMBARD

La passation en mouvement

Né durant le confinement, le Hopla Truck by Le Chambard prend de la vitesse et se lance désormais sur les routes d’Alsace. Derrière le volant et les fourneaux : Lucas Di Palma, ancien chef pâtissier du Chambard.

C’est l’histoire d’une aventure comme un passage de témoin familial. Compagnon de Manon, la fille d’Olivier Nasti, Lucas Di Palma se lance dans la convivialité ambulante au volant du Hopla Truck. Parrainé par le chef du Chambard, le projet capitalise sur l’expérience engrangée lors de ses premiers tours de piste au printemps et affine sa signature. « Le Hopla Truck s’inscrit dans la continuité des efforts menés depuis plusieurs mois. L’idée est de donner une scène à mon engagement local avec une cuisine de partage, sur roues ! Je suis heureux d’écrire ce tout premier chapitre de ma vie de chef d’entreprise sous l’œil bienveillant d’Olivier Nasti. » explique Lucas.

Formé à la rigueur et à l’exigence, Lucas a monté ses premières crèmes à l’Hostellerie La Briqueterie à Vinay. Après une expérience en pâtisserie boutique à Reims aux côtés de Arnaud Lescarmontier, il rejoint la brigade sucrée du Chambard d’abord comme sous-chef puis comme chef. A 26 ans, rigoureux à l’extrême et dopé aux challenges, il prouve avec le Hopla Truck que l’ambition n’attend pas le nombre des années et que la qualité n’a pas de format.

Soucieux de la terre et de ses artisans, engagé dans une économie circulaire, le Hopla Truck by Le Chambard revisite à la mode alsacienne les standards d’outre Atlantique. 100% locavore, la partition s’appuie sur un sourcing très pointu auprès de producteurs de talent dans un rayon de 100km. Hopla Burger à la tomme d’Alsace, steak de race Vosgienne et mayonnaise au raifort, hot dog à la saucisse de gibier, wrap aux légumes de la vallée de Kaysersberg, l’offre fait de la qualité un tremplin pour la créativité. « Le Hopla Truck est clairement une cuisine de partage et d’authenticité basée sur la richesse de notre terroir afin de mettre un grain de sel alsacien sur les classiques d’ailleurs. » explique Lucas.

Itinérant bien sûr, dans un rayon de 50km autour de Kaysersberg, le Hopla Truck by Le Chambard portera dès mi-octobre sa convivialité de villes en villages, entre parcs d’activités et routes touristiques, selon un itinéraire annoncé. Privatisable pour les évènements privés ou professionnels, il est le food truck d’un plaisir ambulant et d’une audace toute alsacienne.

Hopla, en route vers la convivialité !

A high quality catering service

Whatever your event, we can prepare aperitifs, cocktail parties, banquets, meals at the table... The menus will be arranged according to the seasons, the market and of course your wishes and preferences. A "drinks" package is also available.

We can also call on our various service providers and partners, for example to supply the floral decoration.

Choose the atmosphere that best suits your event, but always with the same elegance that characterizes our entire establishment.

Le Chambard will do everything to ensure the success of your event by providing you with charming premises and qualified staff in this traditional residence, where high gastronomy is combined with conviviality.

Le Chambard at home
 

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